Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
L’estudi, liderat per la infermera Patrícia Rubio, ha analitzat les experiències de les famílies ingressades a l’UCI Pediàtrica Vall d’Hebron. El treball conclou que viure l’ingrés d’un fill o filla a l’UCI és una experiència complexa que produeix canvis a les famílies. En aquest sentit, el model de Cures Centrades a la Família i el sistema de portes obertes 24 hores ofereixen la possibilitat d’involucrar els familiars dins l’equip interdisciplinari que tracta els infants, els permet adaptar-se i promou una millor acceptació i maneig del procés. Per aquest motiu, els autors defensen la necessitat d’apoderar les famílies amb la finalitat de millorar la qualitat assistencial i donar un suport més gran i seguretat a les famílies.
El treball Análisis fenomenológico de las experiencias vividas por las familias en una unidad de cuidados intensivos pediátricos, liderat per Patrícia Rubio, infermera de l'UCI Pediàtrica Vall d'Hebron, ha guanyat el segon premi de comunicacions orals d’infermeria al 32 Congrés de la Societat Espanyola de Cures Intensives a Pediatria (SECIP), celebrat fa uns dies a Granada. L’anàlisi, que és el tema de la seva tesi doctoral, també el signen Leticia Bazo-Hernández, Sagrario Chacón, María Jiménez-Herrera, María José Muñoz i Xavier García Alarcón.
La recerca ha analitzat, a través d’entrevistes, les experiències viscudes per 6 famílies amb infants ingressats a l’UCI Pediàtrica Vall d’Hebron, la primera a posar-se en marxa a l’Estat, l’any 1968. Es volien identificar els seus sentiments i les seves reaccions a través de les experiències viscudes. D’aquesta manera es van identificar dues categories. D’una banda, sentiments, i de l’altra, estratègies per afrontar la situació. En el cas dels sentiments, els principals són la por i la incertesa. I en el camp de les estratègies, la confiança, el sentiment de seguretat, el rol del cuidador i el suport emocional.
Aquest estudi no va ser l’únic presentat per professionals de Vall d’Hebron al congrés de la SECIP. En total, van aportar-hi 11 comunicacions orals, 5 ponències a taules rodones i van ser els encarregats de l’organització del taller per accés vascular ecoguiat per infermeria.
Pediatria, Hospital Infantil i Hospital de la Dona
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.