El Director del CatSalut visita Vall d’Hebron per animar i felicitar els professionals

Acompanyat per la directora de l’Àrea Sanitària, Xènia Acebes, i Rosa Romà,  directora de Ciutadania, Màrqueting i Innovació.

 
08/04/2020

Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut, acompanyat per Xènia Acebes, directora de l’Àrea Sanitària, i Rosa Romà,  directora de Ciutadania, Màrqueting i Innovació, han visitat avui l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per viure de primera mà l’operativa del dia a dia en la lluita contra el Coronavirus.

En primer lloc han assistit a la reunió diària de les 9 hores en la que el Dr. Albert Salazar i el Dr. Antonio Roman, Gerent i Director Assistencial de l’hospital respectivament, s’adrecen a tots els caps de servei i comandaments d’infermeria de manera presencial i telemàtica per actualitzar les últimes dades i estratègies. Adrià Comella ha aprofitat aquesta reunió per enviar un missatge d’ànims a tots els comandaments i als seus equips, a la vegada que ha felicitat Vall d’Hebron per la seva gestió de la crisi del coronavirus.

Tot seguit s’ha reunit amb l’equip de crítics, on l’han explicat a fons la transformació de Vall d’Hebron durant les últimes setmanes per esdevenir un hospital Covid, i concretament la reconversió d’espais en punts d’UCI. Adrià Comella ha reconegut l’enorme esforç fet per l’hospital, que ha estat decisiu per tal que el Sistema Català de Salut pugui superar aquesta crisi.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.