El Dr. Xavier Muñoz, del Servei de Pneumologia de l’Hospital i investigador principal del grup de recerca en Pneumologia del VHIR, ha estat reconegut Ripollès de l’Any 2020

El premi reconeix la seva tasca a l’Hospital en la lluita contra l’epidèmia i l’estudi que està impulsant sobre les seqüeles de la COVID-19.

01/03/2021

El Dr. Xavier Muñoz, pneumòleg del Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador principal del grup de recerca en Pneumologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat reconegut com a Ripollès de l’Any 2020 per la seva tasca a l’Hospital en la lluita contra l’epidèmia i l’estudi que està impulsant sobre les seqüeles de la COVID-19.

El guardó s’ha atorgat a l’onzena edició d’entrega dels premis Ripollès Líders 2020, que es va dur a terme el 26 de febrer a l’església de Sant Pere de Ripoll. El premi Ripollès de l’Any és el guardó més representatiu d’entre tots els que es van donar durant la gala. L’acte va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència en funcions de la Generalitat, Meritxell Budó, l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i l’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Sanjaume.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.