El Pare Noel visita Vall d’Hebron fent un descens en ràpel per l'Hospital Infantil i l’Hospital de la Dona

Acompanyat de dos elfs, el Pare Noel ha descendit aquest 24 de desembre per deixar els regals als nens i nenes hospitalitzats a Vall d’Hebron la Nit de Nadal.

24/12/2021

Fidel a la tradició de cada any, el Pare Noel ha visitat Vall d’Hebron fent un descens en ràpel des de la planta superior de l’Hospital de la Dona fins arribar a l’Hospital Infantil. Acompanyat de dos elfs, el Pare Noel ha descendit aquest 24 de desembre per la façana per deixar els regals als nens i nenes hospitalitzats a Vall d’Hebron la Nit de Nadal.

“Els rituals com les celebracions de Nadal contribueixen al benestar emocional dels nens i nenes ingressats i suposen experiències positives durant la seva estada a l’hospital, moments de felicitat per ells i les seves famílies que juguen a favor de la seva recuperació”, destaca María Ángeles Aceituno,  Adjunta a la Direcció d’Infermeria i responsable de l’Hospitalització i Atenció Pediàtrica de l’Hospital Infantil.

El descens del Pare Noel ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en altura, i es va fer per primera vegada a Vall d’Hebron l’any 2017. Degut a les circumstàncies excepcionals per la pandèmia, enguany no ha estat possible que el Pare Noel i els elfs reparteixen els regals dins de l’Hospital Infantil als i les pacients. Però els infants no es quedaran sense regal, ja que s’encarregarà el personal de planta de fer-ne entrega de part del Pare Noel.

El Nadal vesteix l'Hospital Infantil amb les seves millors gal·les. Totes les unitats pediàtriques  es guarneixen amb l’ajut dels nens i nenes i adolescents hospitalitzats. També l’esperit nadalenc arriba a la cuina i es preparen uns menús especials per a aquestes dates tan assenyalades. A més, es mantenen les activitats que el context de pandèmia permet, com els tallers de manualitats, la tradició del Tió, el lliurament de cartes per a enviar a les seves majestats els Reis d’Orient i la col·locació d’una bústia real en cada unitat pediàtrica o l’emissió de contingut nadalenc infantil per la televisió de les habitacions. “És primordial que els professionals i les famílies ens deixem contagiar de l'optimisme que tenen els nens, nenes i adolescents en aquesta època. Cal que els hi donem el protagonisme en aquestes dates”, reflexiona Maria Ángeles Aceituno.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.