El període d’inscripció del programa d•HEALTH Barcelona entra en la seva recta final

El període d’inscripcions del programa d·HEALTH Barcelona està a punt de finalitzar. Fins al desembre de 2019, Biocat durà a terme la selecció dels llicenciats i doctorats en ciències de la salut i de la vida, enginyeria i negoci i disseny que participaran en la 7a edició del programa de postgrau d·HEALTH Barcelona i es convertiran en els futurs innovadors i emprenedors del sector salut.

13/11/2019

T’agrada innovar? Ets d’esperit emprenedor? Tens idees però no saps com desenvolupar-les? Tenim la solució: d·HEALTH Barcelona!

Biocat va iniciar al juliol el període de selecció dels participants de la 7a edició del d·Health Barcelona 2020, un programa postgrau que busca formar innovadors i emprenedors en el sector de la salut i que començarà el gener de 2020. Les inscripcions es tanquen el pròxim  desembre, i els perfils seleccionats seran titulats en enginyeria, disseny, negocis o ciències de la vida.

El programa, que s’imparteix en anglès i castellà i té una durada de 9 mesos, segueix la metodologia del biodisseny creada per la Universitat de Stanford, a través de la qual es creen equips multidisciplinaris que, mitjançant l’observació directa tant dels pacients com dels professionals sanitaris dels hospitals, són capaços de detectar possibles necessitats clíniques no satisfetes que es puguin resoldre amb nous projectes o serveis. És per aquest motiu que el programa d·HEALTH Barcelona oferirà als participants dos mesos d’immersió en un ampli ventall d’hospitals, entre ells Vall d’Hebron. Altres centres que també participen en aquest projecte són l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Institut Guttmann, l’Hospital Germans Trias o Hospital Clínic.

A partir de la seva immersió, els estudiants participaran en un cicle complet d’innovació, passant per totes les fases de creació d’un projecte: des de la identificació d’una idea de negoci, al disseny i prototipació del producte, fins al desenvolupament del model de negoci i la recerca de finançament.

Paral·lelament, adquiriran coneixements en medicina, tecnologies mèdiques i negocis o habilitats en àrees com design thinking o lideratge creatiu. Aquesta oferta formativa que d·HEALTH  Barcelona posa a disposició del participant comptarà amb la presència de més de 70 experts internacionals procedents de Boston o Stanford, entre d’altres.

Posant la mirada a les edicions passades, el 95% dels participants que han passat pel programa d·HEALTH han trobat feina en posicions d’innovació en hospitals, empreses farmacèutiques i de tecnologies mèdiques, així com en centres de recerca, consultores i altres serveis professionals. A més, actualment, un de cada tres participants du a terme un projecte de creació pròpia.

Cal afegir que d·HEALTH forma part del programa Innovation Fellowships, pertanyent a EIT Health, el principal consorci europeu en salut, el qual facilita als alumnes la mobilitat internacional amb altres programes.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.