El proper dilluns 14, El Matí de Catalunya Ràdio es farà des de Vall d'Hebron!

El programa especial serà de 07.40 a 12.00 hores i es repassaran les fites més destacades de la història de l'Hospital i com estem afrontant la pandèmia de COVID-19.

09/12/2020

Dilluns vinent, 14 de desembre, El Matí de Catalunya Ràdio farà un programa especial des de Vall d'Hebron amb motiu dels 65 anys de l'Hospital.

Durant el programa (07.40-12.00 hores) es repassaran les fites més destacades de la història de l'Hospital. I explicarem, de la mà dels professionals de Vall d'Hebron, com estem treballant per afrontar la pandèmia de la COVID-19.

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron és l'hospital de Catalunya que més pacients COVID-19 ha tractat. En el moment més intens de la pandèmia, vam tenir més de 700 pacients COVID-19 ingressats. En el pic de la pandèmia, vam tenir 170 pacients d’UCI. I vam arribar a tenir preparats més de 300 llits d’UCI.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.