El rànquing World’s Best Specialized Hospitals destaca vuit especialitats de Vall d’Hebron entre les 100 millors del món

La llista, impulsada per la revista americana Newsweek i la plataforma de dades Statista, inclou els millors centres per a tractar fins a 12 especialitats mèdiques diferents.

02/10/2023

La revista Newsweek, en el seu rànquing World’s Best Specialized Hospitals 2024, ha destacat vuit especialitats de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron entre les 100 millors del món en la seva disciplina. Dintre de les especialitats reconegudes, destaca el Servei d'Endocrinologia de Vall d’Hebron que se situa com el 27è del món i el primer de l’Estat, i el Servei d’Oncologia Mèdica, que se situa com el 43è servei del món en la seva disciplina i el primer de Catalunya.

A més, la revista també destaca el Servei de Gastroenterologia en 54è lloc; el de Cirurgia Cardíaca en 58è; el Servei de Neurologia en 70è lloc; el de Cardiologia en 71è; el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia en 80è lloc; i el Servei d’Obstetrícia i Ginecologia està situat entre les posicions 51 i 100. Altres especialitats com Pediatria, Pneumologia i Urologia també han estat reconegudes en els seus àmbits.

El ‘World’s Best Specialized Hospitals’ inclou els 300 millors hospitals en cirurgia cardíaca i oncologia, els 250 millors en pediatria, els 150 millors centres en cardiologia, endocrinologia i gastroenterologia, els 125 millors hospitals en neurologia, neurocirurgia, ortopèdia, pneumologia i urologia, i els 100 millors en obstetrícia i ginecologia.

El rànquing ha estat elaborat gràcies a la participació de més de 40.000 professionals experts en medicina i salut de 28 països diferents, que han elaborat enquestes en línia on podien recomanar i avaluar diversos hospitals segons la seva especialitat mèdica. També s’han tingut en compte les dades d’acreditacions i certificacions dels centres, així com la implementació d’enquestes vinculades a l’experiència del pacient.

El rànquing destaca el Servei d'Endocrinologia de Vall d’Hebron que se situa com el 27è del món i el primer de l’Estat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.