El Robot Pol obre les portes del Museu del Barça als nostres pacients més menuts

La visita al Museu del Barça té el màxim de realisme gràcies a les dues càmeres del robot, una a la part superior i una altra a la inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai

09/05/2019

Passejar pels 3.500 metres quadrats del Museu del Barça, veure els trofeus que acrediten les victòries del club i gaudir de la seva història sense sortir de l’habitació és possible per als nostres pacients de l’Hospital Infantil gràcies al projecte Robot Pol. Es tracta d’un projecte conjunt entre la Fundació del Barça i la Fundació Eric Abidal, que permet als nens i nenes ingressats fer un tour virtual pel museu més visitat de Catalunya.

El Robot Pol, cedit per l’empresa Awabot, es controlat pel pacient des de la seva habitació de Vall d’Hebron mitjançant un ordinador amb càmera i connexió a Internet i un comandament, amb el suport d’un voluntari de la Fundació Barça. El Robot Pol es mou pel Museu del Barça d’acord amb el recorregut que l’infant li va definint.  

Gràcies a les dues càmeres del Robot Pol, una a la part superior i una altra a la inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai, la visita virtual al Museu del Barça té el màxim de realisme. El robot Pol també incorpora set micròfons interiors, que permeten aïllar del soroll de l’entorn. 

Un partit de Champions, primera experiència a Vall d’Hebron

El passat 19 de febrer la Joyce, una nena de 13 anys hospitalitzada a Vall d’Hebron, va poder veure de la prèvia del partit de Champions League entre l’Olympique de Lyon i el FC Barcelona en directe i a peu de camp des de la seva habitació. Joyce va rebre una salutació en directe de Leo Messi quan entrava al vestuari i va ser testimoni de l’arribada dels jugadors i l’escalfament previ al partit.

Molts més nens podran ara fer un volt pel Museu del Barça gràcies al Robot Pol, un projecte conjunt entre la Fundació del Barça i la Fundació Eric Abidal que els permetrà gaudir d’una experiència 100% blaugrana. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.