El Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada obté la certificació ISO 9001

Es valida l’activitat que es duu a terme des del Centre, des d’on s’entrenen professionals sanitaris en procediments bàsics i d’alta especialització mitjançant programes de simulació clínica que utilitzen metodologies i tecnologies innovadores.

02/07/2024

El Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada ha aconseguit la certificació ISO 9001, reconeixent la seva excel·lència en la gestió i impartició d'activitats formatives. 

 “Sense una gestió perfectament estructurada -ressalta la Dra. Mónica Rodríguez, directora del Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada-, no es pot garantir el resultat final, que en el nostre cas no és altre que oferir formació de màxima qualitat i amb el màxim rigor. Aquesta certificació és una prova de la nostra continua dedicació per assolir aquesta qualitat”. 

El Centre de Simulació Clínica Avançada opera de manera transversal a tot l'Hospital Universitari Vall Hebron i està alineat amb la Política de Qualitat de la Direcció de Docència. Aquesta Política és un dels pilars fonamentals del Centre i recull l’organització, distribució de responsabilitats i sistema de treball, amb propòsits clau com la promoció de la formació mitjançant la simulació, el desenvolupament de programes d’educació en salut, la col·laboració amb entitats nacionals i internacionals, i la representació en organismes estatals. 

Segons el Dr. Jordi Bañeras, coordinador del Centre de Simulació Clínica Avançada, "aquest assoliment no només és un testimoni del compromís, el treball dur, la millora contínua i la dedicació del nostre equip, sinó també una garantia per als professionals de la salut que estan rebent una formació basada en les millors pràctiques internacionals, assegurant que cada professional que passa pel Centre de Simulació surt millor preparat per oferir una atenció de qualitat i segura als pacients. La certificació ISO 9001 -continua- valida els nostres esforços per mantenir els estàndards més alts de qualitat en tots els nostres processos, des del disseny de les activitats de simulació fins a l’avaluació dels resultats formatius, esdevenint models d´eficiència i impacte en educació sanitària”. 

La vigència del certificat s'estén fins el març de 2027, sempre que se superin les auditories de seguiment anuals destinades a verificar el manteniment dels requisits aplicables al Sistema de Gestió de Qualitat. En aquest sentit, Mireia Arnedo, Project Manager Centre de Simulació Clínica Avançada, indica que “seguim treballant per satisfer els requisits aplicables i compromesos amb la millora continua del sistema de Gestió de Qualitat del Centre”. 

Amb aquesta certificació, el Centre de Simulació Clínica Avançada es posiciona com un referent en la formació de professionals de la salut, garantint que els programes educatius compleixen amb els estàndards de qualitat internacionals. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.