Els futbolistes del Barça B visiten l’Hospital Infantil

Álex Collado, Jokin Ezkieta, Kike Saverio, Rafa Mújica, Iñaki Peña, Monchu, Chumi, Ignasi Vilarrasa, Óscar Mingueza i Marcus McGuane han portat somriures i regals als nens hospitalitzats

20/03/2019

Els jugadors del Barça B de futbol han realitzat avui una emotiva visita a l’Hospital Infantil per portar somriures i regals als petits ingressats. Álex Collado, Jokin Ezkieta, Kike Saverio, Rafa Mújica, Iñaki Peña, Monchu, Chumi, Ignasi Vilarrasa, Óscar Mingueza i Marcus McGuane, acompanyats del tècnic Albert Perís, el patró de la Fundació Barça Ramon Garriga, i Pau Martí, segon entrenador del Barça B, han recorregut les habitacions dels nens hospitalitzats.

La visita ha començat a les 12:30 hores, quan els futbolistes han rebut la benvinguda institucional del gerent de Vall d’Hebron, Vicenç Martínez, a l’Espai Barça. A continuació s’han dividit en dos grups per recórrer les diferents plantes de l’Hospital Infantil, on han conversat amb nens ingressats amb diferents patologies, i visitar serveis com cirurgia pediàtrica i oncologia pediàtrica.

Els infants han pogut conèixer els seus ídols, fotografiar-se amb ells i rebre els regals que els han portat.

Trobaràs totes les imatges de la visita al nostre Facebook. Mira!

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.