Els guanyadors del Concurs Fotogràfic Vall d’Hebron 2018 recullen la seva obra en format làmina

És el guardó d’un certamen que en aquesta edició ha incrementat un 60,6% la seva participació

24/10/2019

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, i el Dr. Joan X. Comella, director del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), han lliurat avui als guanyadors i guanyadores del Concurs Fotogràfic Vall d’Hebron la seva obra en format làmina. En l’edició de 2018, la participació s’ha incrementat en un 60,6%: de 33 professionals de Vall d’Hebron que van participar l’any anterior, a 53 que han concorregut el 2018, 26 en la categoria de Fotografia Científica i 27 en la de l’Hospital de les Persones. En total s’han presentat 96 fotografies, de les quals s’han seleccionat les dels 22 guanyadors.

En l’acte de lliurament, cadascun dels autors ha recollit la seva imatge en format làmina. Instantànies com ‘Un somriure ho cura tot’, d’Eva Padró, en la qual una voluntària dels Papallassos fa riure un nena; o ‘Expectació’, el retrat d’un quiròfan de Xavier Teixidó, a fotografies de caire científic com ‘Citoplasma dormit’, de Víctor Franco, o Micro Mandala, de Priscila Guimaraes. Un total de 1.098 persones han votat als guardonats, xifra que representa un increment del 41,9% del vot respecte a la passada edició. Els treballadors de Vall d’Hebron que vulguin participar en aquesta edició ja poden presentar les seves fotografies. El guanyador de cada categoria s’endurà una càmera Polaroid Clàssica.

Més informació per participar al Concurs Fotogràfic Vall d’Hebron 2019

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.