Els jugadors del Barça visiten l’Hospital Infantil

Gerard Piqué, Neto, Arthur, Semedo i Iñaki Peña han recorregut les habitacions dels nens ingressats.

05/01/2020

Els jugadors del primer equip de futbol del FC Barcelona Gerard Piqué, Neto, Arthur, Semedo i Iñaki Peña han visitat avui l’Hospital Infantil Vall d’Hebron i han repartit somriures i regals entre els nens ingressats. Emili Rousaud, vicepresident institucional del FC Barcelona, Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors i patró de la Fundació Barça, Jordi Moix, vicepresident del FC Barcelona, i Mohamed Chaib, patró de la Fundació Barça, no han volgut perdre’s la visita i també han acompanyat als jugadors.

Gerard Piqué, Neto, Arthur, Semedo i Iñaki Peña han estat rebuts pel Dr. Antonio Roman, director assistencial de Vall d’Hebron, i Rosa Maria Serrano, supervisora d’Infermeria.

Els nens han pogut conèixer els seus ídols, fotografiar-se amb ells i rebre els regals que els han portat.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.