Els nous residents reben la benvinguda a Vall d'Hebron

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha donat la benvinguda amb un acte als 161 nous residents que durant els propers anys completaran la seva formació al centre. Els residents realitzaran la formació sanitària especialitzada, que engloba diferents perfils professionals: metges, infermeres, farmacèutics, biòlegs, psicòlegs, físics i químics.
 
27/05/2019
En paraules de la Dra. Ana Ochoa de Echagüen, directora assistencial de Vall d'Hebron, els nous residents han de venir plens de "passió i entusiasme" per començar aquesta nova etapa. La Dra. Mònica Rodríguez, subdirectora de docència, ha comparat la residència amb un "viatge" i ha demanat als residents que portin "l'equipatge ple d'il·lusió, motivació i curiositat a grans dosis i renovables, ja que és el que els permetrà tirar endavant". Per la seva banda, Laia Arnal, cap de l'Àrea de Desenvolupament de Negoci del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha presentat el que el VHIR els ofereix pel que fa a recerca a Vall d'Hebron i com es podran vincular durant la seva residència
 
L'acte també ha servit per resaltar l'estímul a la recerca durant la residència a Vall d'Hebron, que es concreta amb les beques post-residència d'un any que s'oferiran als residents un cop finalitzada la formació; i s'ha explicat l'impuls de la simulació a l'Hospital com a element de formació.
 
 
Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.