Els pacients pediàtrics de Vall d’Hebron gaudeixen dels audiocontes del grup d’actors de doblatge #Coronaveus20

Es tracta d’una iniciativa solidària que vol amenitzar l’estada a l’Hospital Infantil als nens ingressats per COVID-19 o altres patologies.

15/04/2020

Donar força i entretenir als pacients pediàtrics ingressats a Vall d’Hebron, sigui per coronavirus o per altres patologies. És l’objectiu de la iniciativa solidària del grup d’actors i actrius de doblatge #Coronaveus20, que han enregistrat en format audio diferents contes infantils. Les seves gravacions es posaran a disposició dels nens ingressats a Vall d’Hebron en format digital per tal d’animar la seva estada i fer-los el dia a dia més amè. 

Els audiocontes de #Coronaveus20 se sumen a altres iniciatives solidàries que Vall d’Hebron ha posat en marxa per tal de procurar que els pacients ingressats se sentin acompanyats durant la seva estada a l’hospital en plena pandèmia de coronavirus. Entre elles, destaca Missatges amb cor, una iniciativa conjunta amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Missatges amb cor per acompanyar durant l’ingrés

Per tal que els pacients de Vall d’Hebron sentin l’escalf de la resta dels ciutadans, hem habilitat una pàgina web per tal de fer-los arribar missatges d’ànim. A través d’ella, aquell que vulgui pot fer arribar dedicatòries, dibuixos i fins i tot passatemps que ajuden als pacients a distreure’s i fer la seva convalescència més amena.

Els actors de doblatge, amb els nens de Vall d’Hebron

#Coronaveus20 ha estat possible gràcies a l’aportació solidària d’un grup d’actors professionals de doblatge catalans, que posaran veus a relats clàssics que gaudiran els nens de l’Hospital Infantil.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.