Els professionals de Vall d'Hebron, els primers a visitar la nova unitat de Fibrosi Quística

Una cinquantena de professionals del Campus ja ha visitat les noves instal•lacions de la nova Unitat de Fibrosi Quística, una estructura pionera a Europa dissenyada permillorarl'atenció dels pacients pediàtrics i adults.

04/07/2018

Més de cinquanta professionals de Vall d’Hebron han conegut en primícia aquesta unitat innovadora que demà inaugurarm i presentarem als mitjans de comunicació.

Els doctors Antonio Moreno, Silvia Gartner i Antonio Álvarez han estat els guies dels professionals, que no s’han volgut perdre l’ocasió de visitar les noves instal·lacions capdavanteres a Europa.

Els guies han mostrat entusiasmats la nova Unitat de Fibrosi Quística i totes les millores que suposa per als seus pacients en àmbits com l’assistència, el confort i la humanització.

 Els assistents, per la seva banda, s’han mostrat satisfets de poder conèixer de primera mà aquesta unitat pionera a Europa.

 La nova Unitat de Fibrosi Quística, inaugurada gràcies a l'aportació de 2,3 M d'euros de la Fundació Daniel Bravo Andreu, suposa un avenç en l’atenció dels pacients pediàtrics i adults, pel que fa a l’assistència, la recerca, la innovació i la humanització d’espais.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.