Els supermercats Bonpreu Esclat col·laboren amb la campanya ‘Amb tu, com a casa’

Els supermercats Bonpreu Esclat donen als seus clients l’opció d’arrodonir la compra en els pagaments que facin per TPV i destinarà aquests fons a ajudar a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron

11/11/2019

Des de l’1 fins al 30 de novembre tots els establiments Bonpreu Esclat donen als seus clients l’opció d’arrodonir la compra en els pagaments que realitzin per Terminal Punt de Venda (TPV, amb targeta de crèdit o dèbit). Els fons que Bonpreu Esclat recaptin a través d’aquests arrodoniments aniran destinats a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu ajudar a fer possible un nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca en aquest camp.

La col·laboració de tots els clients i clientes de Bonpreu Esclat contribuiran a fer possible la creació d’aquest nou centre. Per dur a terme la campanya, es compta amb el suport de l’empresa social Worldcoo, que desenvolupa i implementa diferents canals de recaptació solidària – com ara l’Arrodoniment Solidari – per tal d’ajudar a les organitzacions sense ànim de lucre a impulsar els seus projectes.  

Un nou Centre de Neonatologia que situa la família al centre de les cures

El Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron vol situar la família al centre de cures d’aquests nadons amb la creació d’espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins l’hospital, en el quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals. Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic dels infants.

Per aquest motiu, el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron posarà a disposició dels pares habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills nounats i fer-se’n càrrec de la seva cura. Es crearan habitacions per tal que mares, pares i fills se sentin còmodes, com a casa. A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.