En marxa el Primer Concurs d'Innovació a Vall d'Hebron!

La iniciativa pretén treure a la llum totes les idees i experiències innovadores en els diferents àmbits professionals que contribueixin millorar l'experiència de pacients i professionals a l'Hospital.

26/06/2017

Som un centre que aposta per la innovació i l’excel·lència. Per aquest motiu obrim el 1r Concurs d’Innovació a Vall d’Hebron a tots els professionals que treballin a l’Hospital Universitari de Vall d’Hebron i que estiguin contractats per l’ICS.

Els participants podran participar en una d’aquestes quatre categories:

● Seguretat dels pacients i dels professionals

● Sostenibilitat econòmica i energètica

● Satisfacció dels pacients

● Satisfacció dels professionals

Cada categoria tindrà un guanyador que rebrà formació en innovació i acompanyament per implementar la idea. Dels quatre finalistes, hi haurà un guanyador que anirà amb un acompanyant a la ciutat de Boston, Estats Units, on gaudirà d’una visita guiada a un dels centres capdavanters al món en innovació: el Massachusetts Institut of Technology en el 2018.

El Comitè d’Innovació de l’Hospital avaluarà les idees aportades pels mateixos professionals de l’Hospital i la seva possible implementació durant el 2018. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.