Ens sumem un any més al moviment solidari 'La fam no fa vacances'

Durant tres dies es recolliran aliments a diferents taules habilitades a l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’hospital de Traumatologia i Rehabilitació

11/06/2019

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per setena vegada amb la Fundació Banc d’Aliments en el moviment solidari La fam no fa vacances, que té com a objectiu que les persones més necessitades del  nostre entorn rebin ajuda als mesos d’estiu. Durant tres dies, del 12 al 14 de juny, es recolliran aliments a diferents taules habilitades a l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’hospital de Traumatologia i Rehabilitació. Es demanen que siguin aliments d’alt valor nutritiu, com ara arròs, pasta, llegums, oli, conserves i llet. L’horari de recollida és de 9.00 a 14.00 hores.

A més, als tres hospitals (General, Hospital Infantil i de la Dona i Traumatologia) s’habilitaran taules amb aliments donats per l'empresa Central Borne, on es podrà comprar per un euro algun aliment i contribuir a la cistella.

L'alimentació i els diners recollits seran centralitzats per la Parròquia de la Verge de Natzaret del carrer Juan de Mena de Barcelona, que després en farà la distribució a les persones que ho necessitin. Entitats com la Fundació Maria Auxiliadora, Central Borne, Creu Roja de Barcelona i la Fundació Hospitalitat han contribuït amb els seus voluntaris a fer possible aquesta activitat a Vall d’Hebron.

La fam no fa vacances vol motivar a la ciutadania a mobilitzar-se contra la precarietat en el nostre entorn: durant els mesos de maig i juny recull aliments bàsics que permetin omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social. A Catalunya més de 200.000 persones reben ajuda alimentària del Banc d’Aliments.  

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.