Esperanza Zuriguel, finalista dels Premis Infermeria en Desenvolupament ED 2017

La infermera de Vall d’Hebron Esperanza Zuriguel ha estat finalista dels Premis Infermeria en Desenvolupament ED 2017 amb un treball sobre el pensament crític dels professionals d’infermeria.

14/12/2017

Esperanza Zuriguel Pérez, de la Unitat d’Infermeria Clínica de Gestió del Coneixement i Avaluació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del Grup de Recerca en Cirurgia Reconstructiva de l’Aparell Locomotor del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha quedat finalista a la gala de Premis d’Infermeria en Desenvolupament ED 2017, en la categoria d’Universitat i Tesis Doctorals, amb la seva tesi “Avaluació del pensament crític en professionals infermers d’hospitalització, seguint el model circular d’Alfaro-LeFevre”.

Aquesta és la segona edició dels Premis ED 2017, organitzats per la revista Enfermería en Desarrollo, que vol reconèixer l’esforç dels professionals d’infermeria per millorar la seva feina. Així, l’estudi d’Esperanza Zuriguel ha estat reconegut per la seva importància en un entorn sanitari tan complex com l’actual. La seva tesi doctoral desenvolupa i valida un instrument per avaluar les habilitats de pensament crític de les infermeres en la pràctica clínica. Com assenyala l’organització dels premis, “en la pràctica assistencial, el desenvolupament d'habilitats i disposicions per al pensament crític pot augmentar la confiança i l'autonomia de les infermeres, millorar els resultats en les cures i la precisió diagnòstica”.  

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.