Esther Tomàs, nova Subdirectora d’Inversions i Obres de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron

La sotsdirecció d’Inversions i Obres està adscrita a la Direcció de Serveis Generals, que gestiona les infraestructures, les instal·lacions, l’equipament i els serveis de l'Hospital Vall d'Hebron. 

09/11/2017

Esther Tomàs, llicenciada en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat nomenada Subdirectora d’Inversions i Obres de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron. D’aquesta manera, s’incorpora a l’equip de la Direcció de Serveis Generals, que s’encarrega dels projectes d’obres i remodelació del recinte del Campus Vall d’Hebron, així com del manteniment i els serveis d'hoteleria. 

Esther Tomàs també té un postgrau en Instal·lacions en Edificis per la Fundació Politècnica de Catalunya, és Presidenta de la Comissió d’Acció Professional del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i Membre de la Junta Directiva del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i del Comitè Directiu de l’Agency for Qualification of Professional Engineers. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.