Èxit de participació de la jornada que ha commemorat 50 anys de cures infermeres

Més de 200 infermeres van assistir a la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, celebrada el 2 de novembre a la Sala d’actes del Pavelló Docent del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. 

07/11/2017

A la jornada van assistir-hi infermeres que actualment treballen a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d’Hebron, infermeres jubilades que hi han treballat i infermeres que fan docència al Campus. Durant l’acte es van comentar els projectes d’infermeria més destacables dels últims 50 anys en l’atenció quirúrgica, l’estança hospitalària, l’atenció a pacients cremats, la reanimació, el dolor i l’atenció en consultes externes, així com l’atenció del pacient crític amb politraumatisme. A més, es va realitzar un homenatge a la tasca realitzada per la infermera Merche Arribas pel seu paper pioner com a infermera investigadora en el camp del traumatisme cranioencefàlic.

La jornada va comptar amb la presència de la junta de la Societat Infermera Catalana en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. D’altra banda, Isabel Pera, infermera i assessora de Responsabilitat Professional del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, va presentar la conferència: “Del professionalisme a l’ètica de la cura”. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.