Finalitzades les tasques d’adequació del Pavelló Salut Vall d’Hebron per atendre 132 pacients amb la COVID-19

Aquest matí ha acabat el muntatge del CEM Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

30/03/2020

Aquest matí han acabat les tasques d’adequació del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’espai ja es va obrir diumenge passat en una primera fase que va permetre atendre 22 pacients, i amb la finalització de l’operatiu durant el dia d’avui permetrà acollir un total de 132 pacients. El Pavelló acollirà pacients no crítics, que estaran atesos amb el mateix equipament sanitari (presa d’oxigen, raigs X, equipament per fer extraccions de sang, etc.) i pels mateixos professionals de l’hospital. 

Vall d’Hebron ha creat Equips Covid per atendre els pacients afectats per la malaltia, formats per metges i metgesses, professionals d’infermeria, zeladors i altres professionals sanitaris. Els pacients seran derivats des del Servei d’Urgències o des de les diferents plantes d’hospitalització. 

Aquest és el primer dels espais municipals que el Consorci Sanitari de Barcelona, format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, està habilitant per destensar els hospitals de Barcelona durant l’actual emergència sanitària. Es preveu que el CEM Guinardó comenci a acollir pacients de l’Hospital de Sant Pau aquest dijous i que Claror Marítim comenci a funcionar durant el cap de setmana allotjant pacients de l’Hospital del Mar.

Enllaços relacionats:

Vídeo de les tasques d'adequació del Pavelló Salut Vall d’Hebron

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.