Hakima Ouaarab, del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron, guanyadora dels Premios Enfermería en Desarrollo

Durant la gala dels Premis Enfermería en Desarrollo, que va celebrar-se ahir al Palau Reial de Madrid, Aroa López, supervisora d’Infermeria a Vall d’Hebron, va recollir el  Premi Funden TV 2021. 

26/11/2021

Hakima Ouaarab, infermera del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron i investigadora del grup de Malalties Infeccioses de Vall d’Hebron Recerca, ha guanyat un Premio Enfermería en Desarrollo en la categoria Iniciatives Corresponsables. Els guardons, organitzats per la revista Enfermería en Desarrollo, que edita Fuden (Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria), tenen per objectiu donar suport a les infermeres i els fisioterapeutes que treballen per al desenvolupament de les seves professions. Hakima Ouaarab ha obtingut un Premi Infermeria en Desenvolupament gràcies a HEPARJOC-ACTUA, una eina educativa per millorar la diagnosi d'hepatitis B entre persones immigrants vulnerables. HEPARJOC consisteix en cinc jocs didàctics que milloren el coneixement de l’hepatitis i sensibilitzen sobre la necessitat de realitzar un cribratge de la malaltia. 

Aroa López, infermera supervisora del Servei d’Urgències de Vall d'Hebron,  també va recollir ahir un Premi Funden TV 2021 a la gala dels Premis Infermeria en Desenvolupament, que va celebrar-se al Teatre Reial de Madrid. Aroa López va parlar en nom de tots els sanitaris de l’Estat i de tothom que va estar a la primera línia en la lluita contra la pandèmia del coronavirus al discurs de l’Homenatge d’Estat a les víctimes de la COVID-19 que va tenir lloc a Madrid el 16 de juliol de 2020.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.