Hem rebut vuit diplomes del Monitor de Reputació Sanitària

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l’únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Avui hem rebut set diplomes com reconeixement a diferents serveis. A més, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de Vall d’Hebron, ha recollit el diploma que acredita que l’hospital és el cinquè millor centre de l’Estat.

19/03/2019

Representants del Monitor de Reputació Sanitària de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) han fet entrega avui dels diplomes que reconeixen l’excel·lent tasca assistencial de l’Hospital Vall d’Hebron. El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la cinquena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Merco compta amb el suport d’un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

El mes de novembre del 2018, el Monitor de Reputació Sanitària va anunciar que les associacions de pacients valoren l’Hospital Vall d’Hebron com el millor centre sanitari de l’Estat. Avui, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez ha recollit el diploma que acredita que l’hospital és el cinquè millor centre de l’Estat i el segell que acredita que Vall d’Hebron s’ha mantingut en les cinc primeres posicions del rànking en els últims cinc anys. “Estem en un moment de transformació, i, des de Vall d’Hebron, hem apostat per construir equips multidisciplinaris al voltant del pacient. Gràcies a la feina en equip i la nostra capacitat de treball, seguirem millorant en els nostres resultats”, ha assenyalat el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez.

Els representants del Monitor de Reputació Sanitària de Merco han entregat diplomes a tots els serveis de Vall d’Hebron que han quedat entre els tres primers serveis de la seva categoria. D’aquesta manera, han recollit diplomes el Dr. Ignacio Ferreira, per part del Servei de Cardiologia; el Dr. Joan Minguell, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; el Dr. Antonio González, cap del Servei de Medicina Interna, acompanyat del Dr. Benito Almirante,  cap de Malalties Infeccioses, i el Dr. Joan Genescà, cap d’Hepatologia; el Dr. José Álvarez Sabin, cap del Servei de Neurologia; el Dr. Antonio Gil i la Dra. Elena Carreras, caps del Servei de Ginecologia i Obstetrícia; el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica, acompanyat de la Dra. Enriqueta Felip, responsable de la Unitat de Tumors Toràcics, i el Dr. Joan Carles, responsable de la Unitat de Genitourinari, Sistema Nerviós Central, Sarcoma i Tumors d’Origen Desconegut; i la Dra. Rocío Cebrián, subdirectora assistencial, per part de Pediatria i àrees específiques.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.