Inaugurem l’exposició de fotografia científica “I tu què hi veus?”

L'exposició recull les fotografies científiques dels dotze finalistes del concurs fotogràfic que vam organitzar l’any passat entre els nostres professionals.

08/11/2019

Del 8 al 17 de novembre se celebra la 24a Setmana de la Ciència organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. En el marc de la Setmana, a Vall d’Hebron hem inaugurat l’exposició titulada “I tu què hi veus?”, que recull les fotografies científiques dels dotze finalistes del concurs fotogràfic que vam organitzar l’any passat entre els nostres professionals.

En aquest concurs anual, que organitzem des de fa nou anys, tot el personal de Vall d’Hebron pot enviar les seves fotografies científiques. El concurs té l’objectiu de donar a conèixer no només la recerca dels nostres professionals, sinó la bellesa, plasticitat i singularitat de les imatges, paral·lelisme i sinergies entre la ciència, l’art i la creativitat.

En aquesta ocasió ens agradaria compartir les dotze fotografies finalistes del concurs del 2018 amb tota la ciutadania i per això hem creat aquesta exposició, que estarà ubicada al vestíbul de l’Hospital General des d’avui fins el 22 de novembre.

A més, amb l’exposició hem engegat un procés participatiu perquè tots els visitants pugueu dir què us suggereixen les imatges científiques dels nostres professionals. Per això us convidem a jugar i a compartir-ho amb tothom. Podeu fer-ho fotografiant la imatge, pujant-la a les xarxes socials esmentant-nos (@vallhebron), afegint l’etiqueta #SC19CAT i escrivint breument el que us suggereix la imatge científica. També podeu escriure els vostres comentaris en una butlleta que trobareu a l’exposició i deixar-los a la bústia que s’habilitarà per l’ocasió.

Més informació sobre la 24a Setmana de la Ciència en aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.