Inici de la vacunació contra la COVID-19 per a professionals

Així mateix, i a la vegada, Vall d’Hebron donarà suport estratègic a tots els dispositius de l’AIS Nord, que també durant aquesta setmana començaran la seva vacunació, i en el cas de la Primària seran els nostres equips els que vacunaran a aquests professionals en un dispositiu que s’habilitarà a Vall d’Hebron.

04/01/2021

Avui ha començat la vacunació contra la COVID-19 per al personal de Vall d’Hebron. Dos equips formats per professionals d’Infermeria i del Servei de Medicina Preventiva recorreran els espais on hi treballa el personal que més contacte té amb el virus. Des d’avui, i en els propers dies, es vacunarà al personal de la UCI, d’Urgències, de les plantes on hi ha pacients COVID, dels serveis on hi ha pacients d’alt risc, així com de Microbiologia pel seu constant contacte amb les mostres. Els professionals que hagin patit la COVID-19 es podran vacunar una vegada transcorreguts 90 dies des de la resolució clínica de la seva infecció.

Així mateix, i a la vegada, Vall d’Hebron donarà suport estratègic a tots els dispositius de l’AIS Nord, que també durant aquesta setmana començaran la seva vacunació, i en el cas de la Primària seran els nostres equips els que vacunaran a aquests professionals en un dispositiu que s’habilitarà a Vall d’Hebron. En paral·lel, continuem col·laborant de manera activa en la vacunació de les residències que es va iniciar fa uns dies.

 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.