Jornada de portes obertes per a futurs residents de pediatria

Els propers dies 3 i 11 d’abril, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron organitza unes jornades de portes obertes específiques per futurs residents de Pediatria.

31/03/2019

La sessió començarà a les 15.00 h a la Sala d’Actes de l’Hospital Infantil, amb una xerrada inicial amb presència de tutors i residents; posteriorment es realitzarà una visita guiada a l’Hospital Infantil.

 

Més informació

Si necessiteu alguna informació addicional podeu posar-vos en contacte amb Cèsar Ruiz (tutor) o Roger Esmel (resident) al correu infopediatria@vhebron.net.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.