Jornada Dia Mundial Contra el Càncer

El 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, us convidem a compartir amb nosaltres una jornada en què donarem a conèixer la realitat actual sobre aquesta malaltia.

29/01/2021

A Vall Hebron estem totalment compromesos amb la lluita contra el càncer. Per això, el 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, us convidem a compartir amb nosaltres una jornada en què donarem a conèixer la realitat actual sobre aquesta malaltia. Al llarg de la tarda compartirem informació i opinió dels nostres referents en prevenció, tractament i recerca.

La conferència inaugural serà a càrrec del Dr. Antoni Ribas, Professor of Medicine at UCLA, Director of the Tumor Immunology Program at the Jonsson Comprehensive Cancer Center (JCCC). A continuació, hem organitzat dues taules rodones de present i de futur. La primera, titulada "Com ha afectat la COVID-19 al tractament i la recerca del càncer?", i la segona, "Reptes de futur en el tractament i recerca oncològica" amb els millors experts de Vall d’Hebron.

No et perdis la Jornada i uneix-t'hi! Tots junts sumem contra el càncer!

Consulta aquí el programa de la jornada.

Si vols seguir la Jornada per streaming, podràs fer-ho en aquest enllaç.

 

 

 

 

 

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

programa_digital_completo-cancer_day-2021-es_1.pdf

Baixa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.