La cursa solidària Nick Horta destina més de 5.000 € a una campanya per la lluita contra el càncer de la dona

La recaptació íntegra d’aquesta cursa, que s’emmarca dins la Festa Major d’Horta, s’ha destinat a la campanya 'Somni de colors', que contribueix a la investigació contra el càncer de la dona i la millora del benestar de la salut de totes aquelles dones que el pateixen

22/10/2019

Més de 1.300 persones van participar el passat 15 de setembre a la cursa solidària Nick Horta. Aquesta cursa, que enguany celebra la seva desena edició, ha recaptat més de 5.000 € que han estat destinats íntegrament a la lluita contra el càncer de la dona a través del projecte ‘Somni de Colors’ de Vall d’Hebron.

La cursa Nick Horta, organitzada per Nick Spa & Sports Clubs, amb Clínicum com a patrocinador principal i l’Obra Social ”la Caixa” com a col·laborador principal, ha posat el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer de la dona. Ha estat una cursa solidària de cinc quilòmetres per als adults i una altra infantil d’1,5 quilòmetres amb el carrer Tajo com a punt de sortida i la plaça d’Eivissa com a meta. Keisy supermercats, MB Motors i la Inmo d’Horta també han organitzat i patrocinat la cursa.

Els fons recaptats ajudaran a finançar dos grans programes de recerca promoguts per Vall d’Hebron. Un primer projecte per la creació i desenvolupament de grups de suport i gestió emocional per a les pacients amb càncer que incidiran en els moments més crítics de la malaltia, així com la posterior anàlisi de l’impacte que es genera sobre la pacient en termes de reducció de l’estrès, millora de la qualitat de vida i disminució de l’angoixa gràcies a aquests programes. Un segon, consistent en una beca d’investigació biomèdica en càncer de la dona durant tres anys d’un investigador que s’integrarà dins d’un grup de recerca de Vall d’Hebron.

El mocador solidari, dissenyat per l’artista Clàudia Valsells i amb Judit Mascó, Ona Carbonell i Vanesa Lorenzo com a ambaixadores de la campanya, es pot comprar a les botigues Natura de tota Espanya i a Natura online.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.