La Dra. Antònia Agustí, nova presidenta de la Societat Espanyola de Farmacologia Clínica

La cap de secció de Farmacologia Clínica de Vall d’Hebron, la Dra. Antònia Agustí, ha estat nomenada nova presidenta de la Societat Espanyola de Farmacologia Clínica (SEFC). 

06/11/2019

La Dra. Antònia Agustí estarà al capdavant de la Societat Espanyola de Farmacologia Clínica per un període de tres anys, renovable a tres més. La SEFC té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de la terapèutica farmacològica i, en general, les cures i atencions al pacient a través de la col·laboració amb els altres professionals sanitaris tot vetllant per la seva millora científica, tècnica, ètica, social i econòmica.

La Dra. Antònia Agustí valora molt positivament el seu nomenament: “Suposa també un reconeixement al Servei de Farmacologia Clínica de Vall d’Hebron, un dels més grans de l’Estat, amb una gran tradició de formació de residents”, afegeix. La Dra. Antònia Agustí treballa al Servei de Farmacologia Clínica de Vall d’Hebron des del 1991, ha contribuït a la formació d’especialistes en farmacologia clínica i ha dut a terme diversos estudis sobre els resultats de l’ús de medicaments en la pràctica clínica.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.