La Dra. Concepció Gómez Gavara, de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments, nou membre del Comitè d'Avantguarda de Trasplantaments de la UEMS

La UEMS és l’organització degana a Europa de metges especialistes i involucra joves cirurgians per avançar en assistència i tècnica

02/02/2023

La Dra. Concepción Gómez Gavara, cirurgiana del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del Grup de Cirurgia Hepato-bilio-pancreàtica (HBP) i Trasplantament hepàtic del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat escollida membre del Comitè d'Avantguarda de la Divisió de Trasplantaments de la Unió Europea de Metges Especialistes (UEMS), després de superar un procés amb joves candidats amb molt talent. La UEMS és l’organització de metges degana d’Europa i representa prop d’1,7 facultatius. Fundada l’any 1958, funciona com una xarxa d’intercanvi i generació de coneixement entre més de 50 especialitats mèdiques. Un dels papers de la Dra. Concepción Gómez Gavara a la UEMS és fer divulgació i compartir idees per involucrar els cirurgians joves en la Divisió de Trasplantaments. La filosofia de la UEMS beu de les característiques que fan més humans als homes, la seva empatia, l’altruisme i la capacitat de cooperar. 


“És un privilegi poder formar part d’aquest grup”, reconeix la Dra. Concepción Gómez Gavara. “Aquest nomenament és una oportunitat per intercanviar coneixements i experiències entre els joves trasplantadors europeus i per fer divulgació sobre el que fem a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron”, reflexiona. 


La Dra. Concepción Gómez Gavara es va especialitzar en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu després de realitzar la seva formació com a resident a l’Hospital Universitari La Fe de València. Posteriorment, es va especialitzar en Cirurgia Hepatobiliopancreàtiques i del trasplantament i s’ha format en centres estrangers, com el francès Hôpital Henri Mondor, l’Hospital Universitari de Virginia (EUA) o Hôpital Cantonal de Ginebra (Suïssa), en tècniques de cirurgia mínimament invasiva hepatobiliopancreàtica i en el trasplantament, com la cirurgia laparoscòpica i robòtica. L’any 2018, va presentar la seva tesi doctoral amb reconeixement internacional: “Eficàcia de N-acetilcisteïna en el líquid de preservació durant el trasplantament hepàtic”. I l’any següent, el 2919, va obtenir el títol en “Advances Training in Hepatobiliary and Pancreatic Surgery”, a l’Hospital Ageo Central General de Tòquio (Japó). 
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.