La Dra. Magda Campins, pregonera de la Festa Major de Canet de Mar

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia, i nascuda a Canet de Mar, farà el pregó de la Festa Major d’aquesta població, demà a les 20.30h.

24/06/2020

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat escollida per fer el pregó de la Festa Major de Caner de Mar, la seva població natal. La Dra. Magda Campins ha estat una de les professionals clau de Vall d’Hebron en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. El seu paper ha estat molt rellevant a l’hora de prendre totes les mesures necessàries per adaptar l’hospital per tal de donar la millor assistència als pacients. A més, està realitzant una important tasca divulgativa als mitjans de comunicació per fer arribar a la ciutadania missatges clau per prevenir contagis, com una bona higiene de mans, l’ús de la mascareta i mantenir la distància social adequada. L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha volgut destacar el simbolisme de comptar amb ella per fer el pregó, ja que és un referent mèdic pel que fa a epidèmies, però a més, també simbolitza tota la feina ingent que ha realitzat el personal sanitari durant la pandèmia.

La Dra. Magda Campins és llicenciada i doctora en Medicina i Cirurgia i especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. També en Pediatria. Epidemiòloga hospitalària per la Society for Healthcare Epidemiology of America and CDC (Atlanta, 1997) i Máster en Gestió Clínica i Organització de Serveis Sanitaris (Universitat Autònoma de Barcelona). L'any 2009 va rebre el premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. En l'àmbit docent, és professora de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Facultat de Medicina de la UAB, i professora del Màster Interuniversitari en Salut Pública UPF/UAB.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.