La Dra. María José Soler, nomenada membre del comitè editorial de l’ASN Kidney News

La doctora María José Soler es converteix en la primera investigadora espanyola de la història en formar part del comitè editorial de l’ASN Kidney News.

12/10/2020

La doctora María José Soler, nefròloga del Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha estat nomenada recentment membre del comitè editorial de la Societat Americana de Nefrologia (ASN) Kidney News. D’aquesta manera, la Dra. Soler, que ja formava part del consell directiu de l’ERA-EDTA (Associació Renal Europea-Associació Europea de Diàlisi i Transplantaments) es converteix en la primera investigadora espanyola en la història de la societat científica que forma part d’aquest comitè editorial. A més, actualment, també és l’única europea. La resta d’editors pertanyen als Estats Units, a l’Índia i a Corea del Sud.

La Societat Americana de Nefrologia és l’associació professional mundial més gran dedicada a l’estudi de la malaltia renal. Composta per més de 15.000 metges i científics, l’ASN promou la cura experta del pacient, avança la investigació mèdica i educa a la comunitat renal. Kidney News, per la seva banda, és la seva revista de notícies mensual que cobreix notícies de gran interès per a tota la comunitat, identificant les tendències emergents en aquesta especialitat que puguin interessar als metges.

En aquest sentit, la Dra. Soler ha destacat la importància de la difusió d’aquesta especialitat per a les noves generacions, ja que “aquest tipus de publicacions permeten l’augment de la difusió en el coneixement de la Nefrologia”.

Vull aprofitar aquest nomenament per a guiar als metges més joves que desconeixen la nostra especialitat”, ha afegit. “I d’aquesta manera, animar-los a fer que es decideixin a cursar Nefrologia, especialitat molt completa i dinàmica que tracta integralment a les persones amb malalties renals: nefrologia clínica, trasplantament i diàlisi”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.