La Dra. Mónica Rodríguez, nova directora de Docència

Substituirà el Dr. Tomàs Pumarola, que seguirà vinculat a la Direcció col·laborant amb alguns projectes, sobretot en la promoció de la recerca entre residents.

24/02/2020

La Dra. Mónica Rodríguez ha estat nomenada nova directora de Docència de Vall d’Hebron. La seva trajectòria professional assistencial s’ha desenvolupat en l’àmbit de la medicina interna amb especialització en malalties autoimmunes i sistèmiques. També ha participat en projectes de recerca relacionats amb aquestes patologies i compta amb divuit anys d’experiència en el camp de la docència (els darrers anys, com a subdirectora de Docència de Vall d’Hebron).

Agraïm la tasca del Dr. Tomàs Pumarola durant els últims anys com a director de Docència. Continuarà vinculat a aquesta Direcció col·laborant amb alguns projectes, sobretot en la promoció de la recerca entre residents. També seguirà al capdavant del Servei de Microbiologia.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.