La Fundació Claror destina els 5.245 euros de la cursa La Milla a la recerca en càncer infantil

El club esportiu ha donat la recaptació íntegra al projecte ‘De l’hospital a la catedral’, de Xavier Vallès, pacient oncològic de Vall d’Hebron

07/07/2019

La Milla Sagrada Família, una cursa urbana que organitza des de 1985 la Fundació Claror, ha recaptat 5.245 euros que es destinaran íntegrament al projecte ‘De l’hospital a la catedral’, de Xavier Vallès, pacient oncològic de Vall d’Hebron. ‘De l’hospital a la catedral’ pretén recaptar més de 40.000 euros que es destinaran a finançar una investigació clínica sobre els tumors cerebrals infantils del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El repte solidari va acompanyat d’un repte esportiu: anar en bici elèctrica des de l'Hospital de la Vall d'Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostela.

La 35a edició de La Milla Sagrada Família va tenir lloc el passat 5 de maig davant el temple de la Sagrada Família i s’estructura en 11 sèries populars segons l’edat, a més de les dues sèries professionals. La seva recaptació es dedicarà íntegra a ‘De l’hospital a la catedral’, una iniciativa de crowfunding que el Xavi Vallès va posar en marxa quan rebia tractament de quimioteràpia a Vall d’Hebron i que aniran destinats al grup de Recerca Translacional en Càncer de la Infància i l’Adolescència del VHIR.

L'Ajuntament de Barcelona ha reconegut enguany La Milla Sagrada Família amb el Premi Córrer per compromís per la contribució que fa a la millora de la qualitat de vida, la cohesió social i el suport a col·lectius vulnerables mitjançant l'esport. Un total de 17 entitats van ser guardonades, d’entre 35 projectes presentats.  

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.