La revista Newsweek reconeix l'excel·lència de Vall d'Hebron

The World's Best Specialized Hospitals 2022 és un llistat basat en una enquesta global a més de 40.000 professionals del sector sanitari de més de 20 països.

20/10/2021

Set especialitats de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han estat destacades per la revista Newsweek entre les 100 millors del món en la seva categoria.

La revista Newsweek ha publicat el rànquing The World's Best Specialized Hospitals 2022 (els millors hospitals especialitzats del món del 2022). La publicació destaca el Servei d’Endocrinologia com el 17è millor del món, i el Servei d’Oncologia Mèdica com el 19è del món.

A més, la revista assenyala que el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia és el 53è millor del món; el Servei d’Aparell Digestiu, el 56è; el Servei de Cirurgia Cardíaca, el 58è; el Servei de Neurologia, el 67è, i el Servei de Cardiologia, el 88è.

The World's Best Specialized Hospitals 2022 és un llistat basat en una enquesta global a més de 40.000 professionals del sector sanitari de més de 20 països.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.