La SEC reconeix la qualitat assistencial cardiològica de Vall d’Hebron

Vall d'Hebron ha aconseguit l'acreditació SEC-EXCELENT en SCASEST a la qualitat assistencial en cardiologia que acredita la Societat Espanyola de Cardiologia.

18/02/2019

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) ha acreditat avui la qualitat assistencial en cardiologia de 37 hospitals espanyols. Així, en un acte celebrat a la Casa del Cor, un total de nou centres han rebut el segell SEC-EXCEL·LENT en assistència ventricular mecànica, 10 en insuficiència cardíaca, set en SCASEST (síndrome coronari agut sense elevació del ST), sis en el seguiment de dispositius, i 11 el segell SEC-PRIMÀRIA, que reconeix la integració assistencial entre cardiologia i atenció primària.


Aproximadament, uns 50.000 pacients a l'any són hospitalitzats a Espanya amb diagnòstic de SCASEST, síndrome coronari agut sense elevació del ST. El diagnòstic i tractament adequats d'aquesta patologia constitueixen, per tant, un important repte assistencial. L'Hospital Vall d’Hebron ha aconseguit l'acreditació SEC-EXCEL·LENT en SCASEST.

 
La SEC audita i acredita la qualitat assistencial cardiològica en el marc del programa SEC-QUALITAT, que té per objectiu millorar la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties cardiovasculars.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.