La venda de llibres solidaris ajuda a impulsar la recerca de Vall d’Hebron

En el Dia del Llibre i la Rosa, agraïm els autors i editorials dels llibres que ajuden a que la recerca continuï endavant.

22/07/2020

Aquest any, l’arribada de la COVID-19 va obligar a posposar la celebració del dia de Sant Jordi. Avui, 23 de juliol, celebrem un Dia del Llibre i de la Rosa diferent i únic. Des del Vall d’Hebron Campus Hospitalari aprofitem l’ocasió per agrair totes les iniciatives que, mitjançant la venda de llibres, són solidàries i ajuden a que la investigació continuï endavant.

Actualment, aquests són els llibres solidaris amb Vall d’Hebron:

  • “Sense Diagnòstic”, d’Eva Vilarrasa i publicat per l’Editorial Comanegra. Els beneficis aniran destinats a la recerca en malalties minoritàries del grup de Neurologia Pediàtrica del VHIR.
  • “El somni d'en Blai”, de Rafel Nadal i publicat pel Grup Planeta. La recaptació ajudarà a la recerca del grup de Fibrosi Quística del VHIR.
  • “El camí és llarg”, de Xavi Vallès i que forma part del projecte De l’hospital a la catedral. L’escriptor destina els beneficis al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • "Las historias de Sofía", de Concha Garcia. El conte és solidari amb el servei de Neonatologia de Vall d’Hebron.
  • “Una tripulació molt especial”, de Pilar Galve i publicat per l’editorial El Cep i la Nansa. Els beneficis del conte es destinaran a la recerca sobre malalties inflamatòries intestinals del grup de Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR.
  • “Aquest any no vindré a l'escola”, de Carlos Mascarell, publicat per Caligrama Editorial. Aquest conte és solidari amb el grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • “#JuntosPodemos: Relatos en torno al Coronavirus”, una recull d’històries per recaptar diners per ajudar a la lluita contra la COVID-19 a Vall d’Hebron.
  • “El Pont de les cendres”, de Meritxell Egea. La recaptació del llibre es destinarà a la recerca del grup de Malalties Cardiovasculars del VHIR.
  • “T’estimem, petit valent”, d’Anna Gutiérrez, publicat per Edicions Tremendes. Els beneficis de la venda d’aquest conte es destinaran a la recerca en cardiopaties congènites pediàtriques del grup de Malalties Cardiovasculars del VHIR.

Moltes gràcies a tots i feliç Dia del Llibre i de la Rosa!

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.