La Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum reconeix la tasca de Vall d’Hebron

L’Hospital Vall d’Hebron rep diferents acreditacions de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum en diferents categories, totes en molt bona posició. L’Hospital General i l’Hospital de Traumatologia es mantenen un any més en el Nivell Or, mentre que l’Hospital Universitari MaternoInfantil Vall d’Hebron aconsegueix pujar de nivell fins a Nivell Argent, optant al Nivell Or. El tant per cent d’hospitals adherits a la xarxa que aconsegueixen la categoria d’Or és del 9,7%.

24/11/2017

L’anàlisi del compromís dels hospitals per evitar el fum del tabac als centres s’efectua cada tres anys, i els criteris que s’utilitzen per a realitzar aquesta acreditació segueixen el sistema d'avaluació i els indicadors del model proposat per l’ENSH-Global Network for Tobacco free Hospitals. Segons aquest, el grau de compliment s’estableix en cinc nivells: Membre, Bronze, Argent, Argent amb menció Or.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.