L’associació No Limits contra el Càncer infantil contribueix amb 9.000 € a la recerca de Vall d’Hebron

Aquests fons es destinaran a la recerca en càncer infantil del Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

19/12/2019

L’associació de Rubí No Limits contra el Càncer Infantil ha realitzat el seu primer donatiu de 9.000 € al Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquesta donació ha estat possible gràcies a guardioles solidàries, esdeveniments, merchandising i activitats d’alpinisme, així com a donatius de particulars i en concret un de 5.000 € de l’Associació de prejubilats, pensionistes i exempleats de la Maquinista Terrestre i Marítima.

No Limits té l’objectiu de continuar recaptant fons per impulsar la investigació en càncer infantil amb més activitats infantils, esdeveniments esportius i d’oci i una proposta d’accions solidàries vinculades a l’alpinisme.

Un dels seus projectes més ambiciosos és el Projecte Everest, tres reptes individuals d’ascensió sense oxigen als tres vuit mils més importants del món: el Gasherbrum I amb 8.068 m (Pakistan) el pròxim mes de juliol, el Cho Oyu amb 8.201 m (Himalaia) al setembre i l’Everest amb 8.848 m com a meta final el maig del 2021. Aquest repte el durà a terme l’alpinista de Rubí Juan José Cordo Núñez, amb un equip de suport de No Limits; i acompanyarà al també alpinista Sergi Mingote en el seu projecte personal 14x1000 Catalonia Project, amb el qual intenta aconseguir el Record Guiness coronant els 14 vuitmils sense utilitzar oxigen.

Aquesta proposta d’acció solidària d’alpinisme de No Limits contra el càncer infantil es realitza únicament amb els fons recaptats a través d’esdeveniments especials i l’aportació de les entitats que desitgen patrocinar les expedicions.

La Dra. Soledad Gallego, el Dr. Miquel Segura i la Dra. Aroa Soriano, del Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del VHIR, van agrair l’aportació de Nou Limits en un acte que també va comptar amb la presència de representants de l’entitat, el tinent d’alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de Rubí, Juan López, i la regidora de Salut Pública i encarregada d’esport femení Marta Oliva.

No Limits contra el Càncer Infantil compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, a més de l’alpinista Sergi Mingote i el seu projecte 14x1000 i d’entitats col·laboradores com el club escola de Can Mir de Rubí o el Refugi de Pedraforca Lluis Estasen- Feec. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.