Les jugadores del Barça realitzen una emotiva visita a l'Hospital Infantil

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha acompanyat les jugadores, que han repartit somriures i regals entre els nens hospitalitzats

03/01/2020

Les jugadores del FC Barcelona Femení  han visitat avui l'Hospital Infantil Vall d’Hebron per portar somriures i regals als petits ingressats, acompanyades pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. També han estat presents Jordi Argemí, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, Josep Maldonado, patró de la Fundació Barça, i Maria Vallès, directora general de la Fundació Barça.

Les jugadores Patricia Guijarro, Mapi León, Candela Andújar, Lieke Martens, Sandra Paños, Melanie del Pilar, Mariona Caldentany, Ana Maria Crnogorcevic i Andrea Pereira han recorregut les habitacions dels nens hospitalitzats.

Els pacients han pogut conèixer les esportistes, que han anat acompanyades dels seus entrenadors, fotografiar-se amb elles i rebre els regals que els han portat. Una jornada emotiva i alegre, que ha contribuït a millorar la seva estada a Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.