L’exposició L’Altra Mirada de la Recerca arriba al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans

A partir del 10 de gener, la mostra amb les millors imatges del Concurs de Fotografia Científica de Vall d’Hebron es podrà visitar de dilluns a dissabte de 9:00h a 21:00h.

10/01/2024

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L’altra mirada de la recerca’ fa un pas més en la seva itinerància pel territori i arriba al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans, on estarà disponible a partir del 10 de gener i fins al 10 d’abril.

‘L’altra mirada de la recerca’ incorpora una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels primers 12 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Les fotografies, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics i les científiques veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. L’exposició es basa en la interacció entre ciència i art per mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.

L’exposició es va presentar per primera vegada el gener de 2021 al Palau Robert i des de llavors ha estat disponible a l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron, a Igualada, a Westfield Glòries de Barcelona, Westfield La Maquinista de Barcelona, al Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (ICS) i al Centre Comercial Diagonal Mar.

Descobreix l’exposició a la Planta Baixa del Centre Comercial Vilamarina (Av. del Segle XXI, 6, Viladecans) de dilluns a dissabte de 9:00h a 21:00h. No te la perdis!

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.