Lucrecia, padrina de l’Associació Endavant Chic@s, visita la Unitat de Càncer de Mama

Aquest matí la cantant Lucrecia ha visitat les instal·lacions de la Unitat de Càncer de Mama juntament amb un grup de voluntaris de l’Associació Endavant Chic@s. Lucrecia ha volgut apadrinar aquesta associació que prestarà suport a les pacients i familiars que estant patint aquesta malaltia. 

18/12/2017

Els voluntaris d’aquest associació, creada l’any 2016, treballen conjuntament amb els professionals sanitaris de Vall d’Hebron no només durant el període d’hospitalització sinó durant tot el procés de la malaltia.

En l’acte d’avui han participat Lucrecia, que ha explicat la seva experiència lluitant contra el càncer de mama, la Dra. Isabel Rubio, responsable de cirurgia de la Unitat de Patologia Mamaria; Marta Capelán, oncòloga de la Unitat de Càncer de Mama de Vall d’Hebron i investigadora de Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO); La Dra. Cristina Saura, cap de la Unitat de Càncer de Mama de Vall d’Hebron i investigadora de Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO); Luisa Vázquez Fidalgo, presidenta de l’Associació Endavant Chic@s; i Conxita Peña, coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social. En finalitzar la visita Lucrecia ha dedicat una cançó a tots els assistents.

 

Centre Endavant i de Cara

Des de fa sis anys Vall d'Hebron disposa d'un centre exclusiu dedicat a la prevenció i el tractament de càncer de mama. Construït en les dues primeres plantes de l'Hospital MaternoInfantil del mateix recinte, el centre té una capacitat per atendre a més de 12.000 visites anuals i dur a terme més de 4.500 tractaments.

Aquest centre es va construir gràcies a una donació filantròpica de 4,4 milions d'euros de M. Àngels Sanahuja, una antiga pacient. Es tracta d’un centre multidisciplinari cobreix totes les àrees d'atenció del càncer de mama que pretén trencar les barreres entre especialitats i atacar una malaltia que en l'actualitat pot patir 1 de cada 8 dones.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.