Memòria Anual del VHIR 2016

Presentem, per sisè any consecutiu, l’aposta del VHIR per comunicar els seus resultats científics i institucionals de l’any 2016: la memòria multimèdia. A més de la memòria en paper, el nou format continua aportant modernitat i agilitat, amb vídeos i gràfics que ajuden a explicar el que hem fet durant aquest període de 12 mesos.

18/09/2017

Una vegada més, a l’edició multimèdia del nostre informe anual, hem inclòs els vídeos sobre les publicacions més importants del 2016, d’acord amb les votacions dels nostres principals investigadors. Alguns dels autors d’aquestes publicacions juntament amb el Director de VHIR, el Dr. Joan Comella, i el Gerent de l’hospital, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, han fet un repàs per als dos avenços més importants a nivell institucional de 2016: la creació del Campus Vall d’Hebron i el començament del projecte de nou edifici de recerca.

Finalment, la Memòria Anual del 2016 també conté, com sempre, les principals dades i gràfics de producció científica, recursos humans i afers econòmics, així com els resultats de cadascuna de les unitats que donen suport a la recerca.

Consulta la memòria anual del VHIR en aquest enllaç.

Consulta-la en pdf

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.