Mercat solidari per donar suport a la recerca mèdica

El dijous 2 de novembre a les 19 hores s’inaugura el mercat solidari que organitza Intropia, amb l’objectiu de destinar els beneficis a apadrinar joves investigadors del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El mercat estarà obert al públic entre el divendres 3 i diumenge 5 de novembre al Museu Marítim de Barcelona.

30/10/2017

Una edició més, la firma Intropia s’ha implicat en donar suport a la recerca mèdica i els beneficis es destinaran a la recerca en trasplantament del pulmó que es dur a terme al VHIR.

La padrina d'aquesta edició és Genoveva Casanova, que serà present en l’acte d’inauguració. El preu de l'entrada és simbòlic, 1 euro, i tothom que s’acosti fins al Museu Marítim podrà adquirir roba i complements amb descomptes de fins un 80%. A més, durant les jornades diferents investigadors del VHIR seran presents a l’espai del mercat, a la zona kids, per dur a terme tallers científics per apropar la recerca als més petits de casa. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.