Més de 300 futurs residents durant la Jornada de Portes Obertes

La Jornada de Portes de Vall d’Hebron ha rebut més de 300 futurs residents interessats en les 47 especialitats oferides per l’Hospital. Durant la jornada han rebut informació sobre per què realitzar la residència a l’Hospital Universitari Vall Hebron, han resolt els seus dubtes i han visitat els serveis de l’Hospital en els quals estan interessats.

21/03/2018

La jornada de portes obertes ha estat inaugurada al Pavelló Docent de l’Hospital per la Cap d’Estudis, la Dra. Mònica Rodríguez, qui ha explicat als futurs residents les possibilitats que tenen en aquest centre, així com les particularitats de viure en una ciutat com Barcelona.

A continuació, els diferents tutors dels serveis han explicat més concretament l’àrea que ells tutoritzen. En aquest sentit, el tutor de residents de Pediatria, el Dr. César W. Ruíz, el tutor de formació quirúrgica, el Dr. Ramon Vilallonga i el tutor d’especialitats mèdiques, el Dr. Marcos Pérez, han explicat als futurs residents com es treballa en cada unitat. Seguidament, una resident d’infermeria i una altra de medicina han explicat la seva experiència com a Vall d’Hebron.

Després d’aquesta introducció, els futurs residents han estat dividits en grups per poder fer una visita guiada per les instal·lacions de les unitats en les quals cadascú hi estava interessat. Així doncs, també han aprofitat la visita per preguntar més directament a residents de l’Hospital per la seva experiència. Al finalitzar la jornada, els propers residents també han tingut l’oportunitat de visitar l’Institut de Recerca de Vall d’Hebron (VHIR).

Aquest any 2018, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron oferta 163 places de 47 especialitats diferents, a les quals poden accedir llicenciats en medicina, farmàcia, psicologia, biologia, química, física i llicenciats i diplomats en infermeria.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.