Minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost del 2017

Avui a les 12 h, els professionals de Vall d’Hebron s’han concentrat a les portes de l’Hospital General per realitzar un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de l’any passat.

16/08/2018

Els professionals de Vall d’Hebron han guardat un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de l’any passat i per manifestar el seu rebuig al terrorisme. Els atacs terroristes van causar la mort de 16 persones i van provocar ferides a més de 130.

L’Hospital Vall d’Hebron va atendre molts dels ferits dels atemptats. Juntament amb els centres d’urgències d’atenció primària (CUAP), els centres d’atenció primària (CAP) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els treballadors de Vall d’Hebron van realitzar la seva feina amb professionalitat, dedicació i valentia per donar la millor atenció tant als pacients com els familiars. El treball en xarxa, la col·laboració i la implicació de tots els treballadors dels centres assistencials, gestionats gràcies a l’aplicació del protocol per a incidents amb múltiples víctimes (IMV) del Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), va ser fonamental per donar resposta a una situació tan dramática.

 

Acte de commemoració a la Plaça Catalunya de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la delegació del Govern de l’Estat a Catalunya, ha convocat avui a la plaça Catalunya de Barcelona un acte de commemoració del primer aniversari dels atemptats. Roser Lara, adjunta d’infermeria d’Atenció Ambulatòria de Vall d’Hebron, hi ha estat present en representació de l’hospital. Roser Lara es va encarregar d’organitzar l’arribada dels pacients a l’Hospital Infantil i de la Dona. I destaca que “els professionals s’hi van bolcar amb l’atenció de la gent amb molta professionalitat. Molts d’ells estaven de vacances i no havien de treballar aquells dies, però van venir a ajudar”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.