Montse Suárez s’incorpora com a sotsdirectora assistencial de Gestió de Fluxos de Pacients

La Sra. Montse Suárez actuarà com a sotsdirectora assistencial de Gestió de Flux de Pacients de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, desenvolupant tasques per a la millora de les dinàmiques d’usuaris de l’Hospital. 

29/12/2017

Montse Suárez és diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), i té un mestratge en Administració i Gestió de Cures d’Infermeria (també per la UB) i un mestratge d’Especialització en Gestió i Metodologia de la Qualitat Assistencial per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, compta amb una formació superior de postgrau en Lean Practicioner (Universitat Politècnica de Catalunya), i està graduada en Criminologia i Política Criminal (UB). La seva trajectòria professional es de més de 14 anys, on s’hi inclou la seva experiència en la gestió i supervisió d’infermeria a Qualitat, Urgències i Oncologia, i els últims anys com a Cap de Gestió a l’Hospital Clínic.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.