Neix el Comitè de Recerca Clínica amb l’objectiu d’impulsar la recerca a l’Hospital

L’objectiu principal del Comitè és impulsar la recerca a l’Hospital, a l'Atenció Primària i al territori. L’organisme també vol ser un think-tank d’idees per millorar la recerca clínica i impulsar l’ús del big data per continuar avançant en la recerca i millorar l’assistència.

20/01/2020

El passat dilluns, 13 de gener, es va constituir el nou Comitè de Recerca Clínica del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Es tracta d’un comitè compost per 17 professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i es reunirà trimestralment per impulsar la recerca a l’Hospital.

A la reunió inaugural hi han participat com a convidats el Dr. Albert Salazar, director gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el Dr. Joan X. Comella, director del VHIR; i el Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

“L’objectiu principal del Comitè és impulsar la recerca a l’Hospital, a l'Atenció Primària i al territori. Estem molt interessats a fer que això sigui especialment rellevant entre el personal d’Infermeria, els professionals més joves i els residents”, explica el Dr. Rafael Simó, Cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de Diabetis i Metabolisme del VHIR i president del Comitè. L’organisme també vol ser un think-tank d’idees per millorar la recerca clínica i impulsar l’ús del big data per continuar avançant en la recerca i millorar l’assistència. Tal i com afirma la Dra. Fátima Núñez, adjunta a la direcció del VHIR i secretària del Comitè, “aquesta iniciativa servirà per enfortir encara més els lligams entre l’Hospital i el VHIR. A més, des del VHIR es continuarà donant suport per seguir avançant en la transferència al mercat i la innovació”.

Per tot això, durant la reunió es van crear grups de treball específics que serviran per tractar els temes i continguts que es considerin adients.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.