Neix ‘Vall d’Hebron Podcast’

Vall d’Hebron estrena nou projecte sonor per divulgar temes de salut i ciència, de manera propera i entretinguda, amb els nostres professionals.

15/05/2023

Vall d’Hebron suma als seus canals de divulgació el ‘Vall d’Hebron Podcast’, informació sobre salut i ciència de primera mà. Un canal de podcast propi, un format que ens permetrà arribar a més persones per tal de fer divulgació de temes de salut, un dels pilars de la nostra raó de ser.

A Vall d’Hebron Podcast trobaràs seccions com 'Salut en sintonia', amb capítols de 5 a 15 minuts on els professionals de Vall d'Hebron explicaran amb un caràcter divulgatiu consells de salut i malalties. Els capítols detallen el tractament, el diagnòstic, la prevenció i dades rellevants i curioses, entre altres apartats, de malalties com la migranya o consells de salut sobre la febre en nens.

A més, al Vall d’Hebron Podcast podràs trobar contingut fruit de la col·laboració dels nostres professionals amb altres institucions en temes d’assistència i recerca. En breu estarà disponible un butlletí sonor setmanal amb les notícies més destacades del campus, que s’emetrà els divendres.

Properament, anirem incorporant noves seccions, com entrevistes amb professionals del nostre Campus, a través de les quals ens explicaran les seves experiències i compartiran reflexions. Aquest nou canal serà produït per la Direcció de Comunicació o en col·laboració amb altres entitats.

No et perdis tots els continguts de Vall d’Hebron Podcast, que podràs trobar a la nostra web i a les plataformes d’Spotify, Amazon, Google Podcast i Apple Podcast.

Comença a descobrir el nostre nou projecte: https://www.vallhebron.com/actualitat/podcast

No et perdis tots els continguts de Podcast Vall d’Hebron, que podràs trobar a la nostra web i a les plataformes d’Spotify, Amazon Music, Google Podcast i Apple Podcast.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.